Alvorlig hændelse i kirke kendt fra Adams Æbler: ‘Det er et ungt offer’

Politiet har modtaget en anmeldelse om, at en ung pige skal være blevet voldtaget på toilettet i den kirke, der er kendt fra Adams Æbler. I den forbindelse er en person blevet anholdt og sigtet

En ung pige har tilsyneladende været ude for en skrækkelig oplevelse søndag eftermiddag, hvor hun ifølge en anmeldelse til politiet skal have været udsat for voldtægt på et kirketoilet.

Voldtægten skal være sket i landsbykirken i den lille sydvest fynske by Horne, oplyser kommunikationsrådgiver ved Fyns Politi Mads Boel til Presse-fotos.dk.

Kirken er også kendt fra filmen Adams Æbler fra 2005.

“Vi får anmeldelsen om voldtægt søndag klokken 13.17. Vi har været ude at undersøge gerningsstedet og har i den forbindelse også anholdt en person,” siger Mads Boel og tilføjer:

“Både offeret og den mistænkte gerningsmand er unge mennesker, men jeg ønsker ikke at komme nærmere ind på deres alder.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det er her, at voldtægten skal være foregået

Forsøger at klarlægge hændelsesforløbet

Fyns Politi kan på nuværende tidspunkt ikke komme nærmere ind på hændelsesforløbet, som politikredsen nu forsøger at klarlægge.

Politiet ønsker ikke at kommentere på, om der er en forudgående relation mellem gerningsmand og offer, men fortæller, at der ikke er grund til bekymring for områdets borgere.

Kommunikationsrådgiver Mads Boel fortæller til Presse-fotos.dk, at den anholdte, unge mand er blevet løsladt igen.

“Men han er fortsat sigtet i sagen,” lyder det fra Mads Boel. Han kan ikke kommentere på, hvorfor den sigtede nu er løsladt.

Fyns Politi har iværksat en efterforskning af den anmeldte voldtægt på kirketoilettet. Politikredsen vil på et senere tidspunkt have flere oplysninger i sagen.

Voldtægten skal ifølge politiet være sket på kirketoilettet. Toiletbygningen ligger ude i kanten af kirkegården og et stykke væk fra selve kirken.

I en anden forfærdelig voldtægtssag blev en ældre kvinde et helt tilfældigt offer. Hun blev ifølge politiet overfaldet, voldtaget og røvet af en udenlandsk mand i sin kolonihave.