Alvorligt færdselsuheld: ‘Fastklemt person’

Klokken 19.34 indløb der en dramatisk melding om et færdselsuheld, hvor en person angiveligt er blevet fastklemt.

Redningspersonalet har straks været i gang med at rykke ud for at vurdere situationen og yde nødvendig hjælp til de involverede.

Beredskabets indsats på stedet er af stor betydning, da det er afgørende at få den potentielt fastklemte person frigivet hurtigst muligt.

‘Fastklemt person,’ lød det i den indledende melding.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Beredskab og politi arbejder på stedet.

Øjenvidner har berettet om en hektisk stemning, hvor redningskøretøjer ankom hurtigt til stedet, og folk i området har samlet sig for at følge udviklingen.

Flere ser til med bekymrede miner, mens de venter på nyheder om de involveredes tilstand.

Det er endnu for tidligt at sige noget om omfanget af skaderne, og der er ikke offentliggjort oplysninger om den eventuelt fastklemtes identitet.

Politiet arbejder på at samle de nødvendige oplysninger.

For nu opfordres beboere og forbipasserende til at holde afstand fra ulykkesstedet, så redningsarbejdet kan forløbe uden forstyrrelser, og redningsfolkene kan gøre deres arbejde så effektivt som muligt.

Presse-fotos.dk er for nuværende ikke yderligere bekendt med detaljerne omkring ulykken, men vi opdaterer historien, såfremt nye oplysninger fremkommer.

Hændelsen finder sted på Tinghusvej i Hornshyld.

Et uhyggeligt færdselsuheld har kastet en bil om på siden. Det ser alvorligt ud, og redning er på stedet. Læs historien her.