27. aug. 2023 - 13:39

18-årig sigtet for drabet i Pusher StreetSøndag eftermiddag vil en 18-årig blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg. Han er sigtet for drab og drabsforsøg i forening med pt. ukendte gerningsmænd efter drabet på en 30-årig mand i Pusher Street lørdag aften. 

Politiet er stadig på fristaden, hvor man er i gang med undersøgelser efter den voldsomme hændelse, hvor en person mistede livet og fire andre er blevet såret af skud.

Annonce

LÆS OGSÅ: POLITIET HAR NU TRE UOPKLAREDE CHRISTIANIA-DRAB

“Efterforskningen og afhøringen af vidner og de øvrige sårede har vist, at de to maskerede gerningsmænd allerede startede med at affyre skud, inden de gik ind på Stjerneskibet og hermed ramte de fire andre personer, som kom til skade”, skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: POLITIET HAR NU TRE UOPKLAREDE CHRISTIANIA-DRAB

Her udtaler politiinspektøren sig også i sagen, hvor der bliver lagt vægt på gerningsmændenes hensynsløse handling ved Stjerneskibet.

”Gerningsmændenes hensynsløse og afstumpede handling, hvor de ikke kun koldblodigt dræber en 30-årig mand, men også skyder omkring sig udenfor, hvor andre er kommet til skade, er fuldstændig uacceptabelt,” siger ledende politiinspektør ved Københavns Politi, Poul Kjeldsen. 

AnnonceANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER