17-årig dræbt ved Lidl: Nu er der overraskende nyt

Fem yngre mænd er stadig sigtet efter løsladelse i sag om knivdrab på 17-årig i Vigerslev i København

Fem yngre mænd, der blev anholdt og sigtet for at have dræbt en 17-årig i weekenden i Vigerslev i København, er alle blevet løsladt efter et grundlovsforhør i Københavns Byret.

Der er ikke en begrundet mistanke, oplyser en af forsvarerne, advokat Thomas Bredder, til Ritzau.

Københavns Politis anklagere siger på det sociale medie X, at de fem fortsat er sigtede, og at efterforskningen af sagen fortsætter.

En dommer i Københavns Byret besluttede mandag formiddag at lukke dørene til et grundlovsforhør, inden det kom frem, hvordan de anholdte forholdte sig til sigtelsen om manddrab.

En dreng på 17 år mistede livet efter at være blevet tildelt flere knivstik, fremgår det af politiets sigtelse.

Forbrydelsen skete cirka klokken 02.25 natten til søndag ved Vigerslev Allé og Kulbanevej.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet rykkede talstærkt ud til drabet

De fem er i alderen fra 18 til 26 år. De er sigtet for i forening eller efter fælles forudgående forståelse eller accept at have begået drabet.

Ved mandagens retsmøde skulle dommeren afgøre, om der var en begrundet mistanke mod de anholdte, og om der skulle ske varetægtsfængsling.

Natten til søndag fik politiet anmeldelse om et slagsmål i Vigerslev. Mens betjente var i området, oplyste Hvidovre Hospital til politiet, at en person med knivstik var blevet indbragt.

Flere beboere i området har fortalt det lokale medie KøbenhavnLiv, at de er utrygge på grund af knivoverfaldet.

Efter forbrydelsen har politiet annonceret, at der vil være såkaldt tryghedsskabende patruljer i området ved Kulbanevej.

Der kommer nu nye parkeringsregler, hvilket kan få stor betydning for bilister. De nye regler er lavet for at få bilerne væk fra vejen, men det kan ende med at blive en dyr fornøjelse for danskere, som ikke er opmærksom på de nye regler.