Gratis indgang til Glyptoteket i København

Foto: Pixabay.com

I dag åbner Glyptotekets nye særudstilling Kai Nielsen – Født af hverdagen. Derfor er der gratis indgang for alle kunstentusiaster.

Torsdag den 30. maj åbner Glyptoteket dørene for deres nye særudstilling Kai Nielsen – Født af hverdagen. I anledning af udstillingsåbningen vil der være fri entré fra klokken 16, hvor alle besøgende får en unik mulighed for at opleve en debutudstilling. Derudover kan man samtidig drage nytte af museets mange kunstsamlinger og skulpturer fra antikken og samtiden.

Særudstillingens omdrejningspunkt er den danske billedhugger Kai Nielsen (1882-1924). Han står bl.a. bag skulpturen Vandmoderen, som præger indgangen i Glyptotekets Vinterhave og en skulptur på Blågårds Plads i Nørrebro. Det skriver Glyptoteket på deres hjemmeside.

Udstillingen er lavet i samarbejde mellem Glyptoteket og Faaborg Museum og kan opleves på Glyptoteket frem til den 5. januar 2025.

Programmet for særudstillingen forløber således:

14.00-16.00 Smugkig for årskortholdere i særudstillingen
16.00 Udstillingen åbner
17.00 Øl og vand i Vinterhaven
17.00 Velkomst ved direktør, Gertrud Hvidberg-Hansen
Tale ved udstillingens, kurator Anna Manly

Udover Glyptoteket byder København også på mange andre kulturoplevelser – bl.a. gratis indgang til 14 museer, som du kan læse meget mere om her.