Voldsomt knivangreb i T-kryds

Sådan så gerningsstedet ud onsdag aften

En 28-årig mand er blevet udsat for et røveri og er i den forbindelse blevet stukket ned med en kniv. Han er nu til behandling på hospitalet

En 28-årig mand er blevet bragt på hospitalet efter at være blevet angrebet med kniv af to gerningsmænd ved T-krydset mellem Nørregade og Plantagevej i den sydvestjyske by Bramming.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog anmeldelsen om knivoverfaldet onsdag aften klokken 23.30 og rykkede efterfølgende talstærkt ud til episoden.

Her blev politiet hurtigt klar over, at den 28-årige mand var blevet overfaldet af to gerningsmænd, der var flygtet fra stedet.

Billeder fra stedet onsdag aften viser, at politiet havde afspærret et område omkring gerningsstedet og undersøgte det med hunde.

Den 28-årige mand blev hurtigt bragt til hospitalet i en ambulance, hvor man kunne konstatere, at han var blevet stukket i låret med en kniv.

Han har ikke været i livsfare, men ellers har Syd- og Sønderjyllands Politi ikke yderligere oplysninger på hans aktuelle tilstand torsdag, lyder det fra politikommissær Frederik Nielsen.

Han har endnu ikke mulighed for at komme nærmere ind på et signalement af gerningsmændene, fortæller han til JydskeVestkysten.

“Jeg kan ikke se noget på baggrunden af efterforskningen, da det er et meget tidligt stadie. Det skete angiveligt på grund af noget medicin, der blev taget fra manden,” siger politikommissær Frederik Nielsen til mediet.

Hvis man har oplysninger i sagen, bedes man kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 1-1-4.

I en anden alvorlig sag faldt en ung dreng blødende om efter en dødsflugt fra et busstoppested. Politiet har nu nye oplysninger i sagen og formoder, at den mistænkte gerningsmand stod og ventede på drengen.