Vilde billeder: Fast & Furious indtager scenen

The Final Countdown 2024 fandt sted lørdag den 24. august, og hurtige biler indtog scenen i den sidste begivenhed i 2024-sæsonen.

Dette års ‘The Final Countdown 2024’ har officielt nået sin ende. Det er en begivenhed, hvor et hav af biler indtager scenen og lader sig udstille i deres fulde pragt.

Der var således køretøjer til stede under begivenheden, der på en god dag kan præstere en acceleration på op til 300 hestekræfter.

‘The Final Countdown 2024’ bød også på legendariske biler med helt særlig historik bag sig. To biler fra den ikoniske filmserie The Fast & The Furious blev nemlig udstillet under begivenheden.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der er tændt et lys for at mindes den afdøde Fast & Furious-stjerne, Paul Walker.

Det er den grønne og orange bil, som er blevet brugt i forbindelse med optagelserne til filmene. De imponerede biler har således stået for særdeles spændende underholdning i løbet af årene.

Begivenheden bød også på en mindeceremoni til ære for den afdøde Fast & Furious-stjerne, Paul Walker. Her blev der tændt et lys for at minde skuespilleren, som bekendt døde i 2013 i en alder af 40 år.

Som skæbnen ville have det, var det en bilullykke, der forårsagede hans død.

Du kan læse mere om ‘The Final Countdown 2024’ her.

Begivenheden fandt sted i den svenske by, Bromölla, og begyndte lørdag den 24. august klokken 14-19.

Presse-fotos.dk var til stede for at dække den sidste begivenhed i 2024-sæsonen og bringer et udvalg af de bedste billeder. Se billederne nedenunder:

Hurtige biler indtog også scenen, da de bragede igennem racerbanen til årets ‘Copenhagen Historic Grand Prix’. Se de fantastiske billeder.