Vestegnen: Hårdt sammenstød i kryds – akutlæge fremme

Der er meldinger om, at en person muligvis er fastklemt i forbindelse med et hårdt sammenstød i et kryds på den københavnske vestegn

En akutlægebil er søndag eftermiddag sammen med en ambulance og øvrigt redningsmandskab rykket ud til krydset mellem Rønnevanghusene og Egevangshusene i Taastrup, hvor der er sket et sammenstød mellem to køretøjer.

Københavns Vestegns Politi er også på stedet, hvor der ifølge den indledende anmeldelse i alt er fire personer involveret.

I den første melding, som brandvæsenet modtog, lød det, at en person muligvis var fastklemt i et af de forulykkede køretøjer.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Redningsmandskabet er i kontakt med parterne

Fremme på stedet kan det konstateres, at det er to personbiler, der er stødt sammen. Begge biler har efter sammenstødet store skader i krydset, mens der løber benzin ud på vejen.

Der er ikke umiddelbart sket alvorlig personskade under uheldet. Ambulancereddere og akutlæge har kontakt til parterne på stedet.

Anmeldelsen er indløbet klokken 12.56.

I en anden alvorlig hændelse har cyklister brækket ryg og skulder efter en episode på en landevej. Det har nu ført til anholdelsen af en person.