Upopulær Tiktokker anholdt og sigtet

Illustrationsfoto

Tiktokker Kisoan Subakaran som tidligere har været i mediernes søgelys, efter at han flere gange har kaldt kvinder for sædcontainere og gokkesokker blev natten til lørdag anholdt og sigtet.

Den 24-årig mand som for kort tid siden, blev slået ned hele to gange på en aften af samme gerningsmand, har nu atter været i byen, men denne gang greb ordensmagten ind og anholdte den 24-årige tiktokker og hans 22-årige ven.

´Lørdag kl. 05.16 blev en 22-årig og 24-årig mand anholdt da de først var bortvist fra en beværtning i Storegade i Randers og efterfølgende blev opfarende og højtråbende.

I første omgang ville de ikke selv forlade værtshuset, da personalet bad dem om det og da politipatruljen ankom og ville bortvise dem, begyndte den 22 årige og 24 årige at råbe diverse ukvemsord ad patruljen, hvorfor de blev anholdt og sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.´- oplyser Østjyllands politi i døgnrapporten fra 17. august 2024.

Kisoan Subakaran blev for kort tid siden, overfaldet og udsat for vold, efter hans udtalelser om at kvinder er sædcontainere og gokkesokker. Lige før overfaldet på Kisoan, bliver han stillet flere spørgsmål om hvad hans værdier er, hvorefter at manden vender sig mod kameraet og siger `Skal i se hvordan man smadre Kisoan?´

– Derefter nikker manden Kisoan en skalle, som gør at han får en flænge lige under øjenbrynet. Kort efter kommer manden tilbage og rammer kisoan i hovedet med knyttet næve.

Kisoans tilstedeværelse i bylivet, er ikke ligefrem positiv i gadebilledet, men heller ikke på de sociale medier.

Læs også: Tiktokker overfaldet på LIVE: Blev spyttet i hovedet og fik nikket en skalle