Tyskland åbner EM med knusende sejr over Skotland

Skotland blev reduceret til ti mand kort før pausen, da Tyskland vandt 5-1 i EM-åbningskampen

Værtsnationen Tyskland åbnede fredag EM med en overbevisende sejr over Skotland.

5-1 vandt tyskerne på et feststemt Allianz Arena i München efter flotte mål af de unge offensivkometer Florian Wirtz og Jamal Musiala samt Kai Havertz på straffespark i første halvleg, inden indskifterne Niclas Füllkrug og Emre Can kom på tavlen efter pausen.

Spænding var der ikke meget af i åbningskampen. Dertil var skotterne for dårlige med bolden og alt for tandløse offensivt, og det blev kun værre, da forsvarsspilleren Ryan Porteous fik et direkte rødt kort lige før pausen.

Trods det totale fravær af chancer reducerede skotterne kort før tid, da Antonio Rüdiger lavede selvmål.