22. sep. 2022 - 11:15

Trampede 17-årig i smadder og viste sin blodige sko til folk på gaden24-årig afghansk mand viste sin blodige sko frem til andre mennesker på gaden efter at have trampet 17-årig dreng i stykker efter en bytur

En 24-årig afghansk mand er netop blevet dømt otte måneder ubetinget fængsel og udvisning af Danmark i seks år efter et meget voldsomt overfald begået klokken 02.45 den 2. juli i år, oplyser anklager Malene Lund Andersen ifølge Nordjyske.

Overfaldet startede, da den 17-årig dreng meget fuld var på vej hjem fra en bytur i Aalborg.

På Bispensgade mødte han den 24-årige mand, som endte med at trampe ham flere gange i hovedet, mens han lå på jorden. Den 17-årige blev også sparket adskillige gange.

De to unge mænd kendte ikke hinanden i forvejen. Volden mod den 17-årige var så voldsom, at han brækkede sin kæbe, sin næse og fik hjernerystelse samt læsioner i øjenbrynene.

Den 17-årige kunne efter episoden intet huske, fortæller Malene Lund Andersen ifølge Nordjyske.

Ifølge den 24-årige afghanske mand udøvede han vold mod den 17-årige, fordi sidstnævnte havde udtalt sig racistisk og tog halsgreb på ham. Den 24-årige nægtede samtidig at have trampet på den 17-årige – han forklarede i stedet, at han havde sparket til ham tre gange.

Retten bortkastede dog den forklaring.

SE OGSÅ: DØMT: STJAL CHEFENS LOGIN OG GAV SIG SELV LØNFORHØJELSE

Nordjyllands Politi efterlyste efter overfaldet den 24-årige afghaner. Han meldte sig selv fire dage efter overfaldet, da politiet havde identificeret ham på en overvågningsvideo.

Her kunne Nordjyllands Politi konstatere, at den 24-årige efter overfaldet forlod stedet med blod på sin sko. På videoen kan man se, at han viser den blodige sko frem til personer, han møder på vejen for til sidst at smide den i skraldespanden.

Overfaldet i sig selv blev ikke fanget på video.

Den 24-årige mand ankede dommen på stedet.