Torpederer vejtræ: Hovedvej afspærret i begge retninger

En travl hovedvej er blevet afspærret i begge retninger efter et voldsomt færdselsuheld. Mindst seks udrykningskøretøjer herunder en akutlægebil og en ambulance er ankommet til stedet

Fredag eftermiddag er det gået aldeldes galt for en bilist, der har mistet herredømmet over sit køretøj og i den forbindelse har påkørt et træ i kanten af vejen.

Sammenstødet har været så hårdt, at træet er væltet, mens beredskabet har tilkaldt flere brandbiler, en lægebil og en ambulance for at assistere, lyder det fra Presse-fotos.dks udsendte.

“Vejen er blevet afspærret i begge retninger og har været det et godt stykket tid nu. Det ligner umiddelbart, at føreren er kørt direkte ind i træet,” siger vores udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

En personbil er kørt direkte ind i et træ

Færdselsuheldet er sket på den normalt travle hovedvej – Sønderborg Landevej – i Gråsten.

Der er ved 14-tiden endnu ikke nogen tidshorisont for, hvornår vejen genåbner.

På billeder fra stedet kan det ses, at Syd- og Sønderjyllands Politi er i kontakt med føreren af køretøj.

Presse-fotos.dk er ikke bekendt med de nærmere omstændigheder omkring færdselsuheldet. Redaktionen har flere gange forsøgt at få en kommentar fra Syd- og Sønderjyllands Politi, men politikredsen er ikke vendt tilbage med svar.

En tilsyneladende almindelig dag i børnehaven udviklede sig pludselig dramatisk, da en hændelse kort før lukketid førte til et uventet opkald til alarmcentralen. Nu rejser episoden flere spørgsmål, mens Presse-fotos.dk er kommet i besiddelse af et internt dokument