Stjal varevogn: Stak af fra politiet i en ordentlig brandert

Mandag betyder en ny start på ugen for de fleste. Vi skal op og i gang igen, og man skal huske at ordne alle de småting man plejer.

Det må dog have været en helt anderledes mandag, for en 24-årig mand fra Horsens.

Den 24-årige havde været en tur i Sønderjylland, og der var han åbenbart faldet pladask for en hvid varevogn. Den unge mand vælger at stjæle varevognen, og kørte derefter på eventyr i det jyske.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Manden har dog ikke kørt længe rundt i området, før Syd- og Sønderjyllands Politi kommer på sporet af ham, og det er her den intenste biljagt starter.

De sætter efter manden, som ikke er meget for at stoppe. Faktisk når manden så langt op i Jylland, at patruljerne fra Syd- og Sønderjyllands Politi får assistance af deres kollegaer fra Sydøstjyllands Politi.

Politiet kører efter den 24-årige i den stjålne varevogn, som til sidst er kommet så meget på slingrekurs, at han ender sin flugt ude i rabatten.

Bag rattet i den stjålne bil sidder en mand fra Horsens, som viste sig at være påvirket af alkohol og køre uden kørekort.

Vagtchefen for Syd – og Sønderjyllands politi Torben Wind uddyber situationen i et interview med Horsens Folkeblad:

‘Han er indledningsvis sigtet for tyveri af bilen og for spirituskørsel, og han havde heller ikke kørekort, og vi kan nok godt forvente, at der foreligger et par færdselsmæssige overtrædelser mere’.

Du kan også læse om de nye regler her, der kan ende med at du hæfter for mesters regninger.