Skuespiller ramt af kræft deler glædeligt nyt

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Det sendte chokbølger i underholdningsbranchen, da den kendte skuespiller offentliggjorde, at hun havde fået konstateret kræft.

Nu deler skuespilleren dog glædeligt nyt. Hun er nemlig blevet erklæret kræftfri efter et langstrakt og opslidende forløb.

Det meddeler skuespilleren på det sociale medier, Instagram, hvor hun samtidig tilføjer, at hun har været hele følelsesregistret igennem i kampen mod kræften.

Det skriver ugebladet Billed-Bladet.

I juli måned fortalte skuespilleren ellers i et åbenhjertet opslag på Instagram, at hun var blevet ramt af kræft.

Godt en måneds tid senere kan hun dog ånde lettet op, da hun er blevet erklæret kræftfri.

Der er tale om den 53-årige tidligere tv-vært og skuespiller Anette Toftgård. Hun er gift med ‘Badehotellet’-stjernen Jens Jacob Tychsen og har en søn sammen.

I sin tid forlød det, at der var tale om et stort område med forstadier til kræft i det ene bryst, samt en tumor i det andet bryst.

Det blev i første omgang opdaget gennem forandringer ved den obligatoriske mammografiscreening.

Tilbage i juli måned gennemgik Anette Toftgård en stor kræftoperation, hvor hun gennem hele forløbet blev ledsaget af sin mand, Jens Jacob Tychsen.

Det lykkedes, at få ramt på kræften i tide, da sygdommen blev opdaget i et tidligt stadie.

I Instagram-opslaget sender hun ligeledes en dybfølt tak til alle, der har sendt varme tanker og lykønskninger gennem den sidste hårde periode, efter hun offentliggjorde, at hun havde fået kræft.

Det celebre par, Janni og Karsten Ree, skal skilles. Der har dog været forvirring om, hvem der har anmodet om skilsmisse.