Royal Arena: Superstjerner gæster København

Superstjerner indtager Royal Arena.
Illustrationsfoto.

Du kan glæde dig til en masse fest, når superstjerner på stribe indtager Royal Arena i København. Presse-fotos.dk har samlet en liste over nogle af de største navne, der gæster koncertsalen.

Justin Timberlake:

Denne herre behøves ingen introduktion. Med gigahits som ‘Mirrors’ og ‘Cry Me a River’ er der ingen tvivl om, at Justin Timberlake er en verdensstjerne. Han er respekteret i musikbranchen og nu kommer han tilmed til København – af to omgange.

Han er lige nu albumaktuel med ‘Everything I thought I Was’ og turnerer verden rundt med både nye og gamle hits.

Justin Timberlake gæster Royal Arena to gange i slutningen af august måned. Han holder nemlig koncert både den 29. og 30. august klokken 19.30, og der er stadig billetter tilbage.

Morgan Wallen:

Morgan Wallen har taget countryverdenen med storm og har implementeret sig i musikbranchen med sange som ‘Last Night’ og ‘Thought You Should Know’. Verden lærte først Morgan Wallen at kendte igennem underholdningsprogrammet ‘The Voice’, hvor han imponerede alt og alle i sjette sæson.

Snart gæster han Royal Arena i København. Han holder koncert den 1. september klokken 19, og der er stadig billetter tilbage.

Christopher:

De fleste kender efterhånden Christopher. Den danske popstjerne har leveret hit efter hit med numre som ‘Told You So’ og ‘Fall So Hard’, og han har ikke blot nået en stjerne i Danmark, men også store dele af udlandet. Især i Asien og Kina gør han sig gældende, hvor han har oplevet stigende popularitet.

Danske Christopher gæster Royal Arena to gange i slutningen af september måned. Han holder koncert både den 27. og 28. september klokken 20, hvor koncerten den 27. september er meldt totalt udsolgt.

Nick Cave:

En der heller ingen introduktion kræver er den australiske rocklegende, Nick Cave. Han har i en årrække slået sig fast som en af de helst store kanoner i rockbranchen. Med mytiske sange som ‘The Mercy Seat’ og ‘Into My Arms’ er han velrespekteret for sit talent og unikke skikkelse.

Nick Cave og sit band ‘and the Bad Seeds’ gæster Royal Arena to gange i starten af oktober måned. Bandet holder koncert både den 5. og 6. oktober klokken 20, hvor koncerten den 5. oktober er meldt totalt udsolgt.

Jonas Brothers:

De fleste kender nok de tre brødre fra Disney-serien ‘Jonas’ og senere hen filmene ‘Camp Rock’ 1 og 2 , men de er også et respekteret band i deres egen ret. De tre charmerende brødre turnerer verden rundt med stor succes for tiden og kommer altså snart også forbi Danmark.

Jonas Brothers gæster Royal Arena i København. De holder koncert den 8. oktober klokken 20, og der er stadig billetter tilbage.

D-A-D:

D-A-D fik deres gennembrud i 1982, og har siden deres spæde start redet på en bølge af succes. Bandet, der står bag hittene ‘Sleeping My Day Away’ og ‘The Ghost’, er de førende inden for hård rock i Danmark. Den dag i dag leverer de stadig fantastiske oplevelser for deres mange fans, og de er i høj grad stadig aktuelle.

D-A-D gæster Royal Arena i København. De holder koncert den 1. november klokken 20, og der er meldt totalt udsolgt.

Aqua:

Du kender nok det danske band bedst for 90’er-hittet ‘Barbiegirl’, men det er blot en enkel sang fra deres imponerende sangrepertoire. Så kom med til koncerten og få en nostalgisk aften, når det verdenskendte danske band Aqua giver et brag af en koncert.

Aqua gæster Royal Arena i København. De holder koncert den 9. november klokken 20, og der er stadig billetter tilbage.

Hugorm:

Dette band behøver heller ingen introduktion. Det danske rockband har stået for mange fantastiske og poetiske sange, siden de blev dannet i 2017. Med sange som ‘Træmand’ og ‘Kom Vi Flygter’ er der garanti for en mindeværdig aften.

Hugorm gæster Royal Arena i København. De holder koncert den 22. november klokken 20, og der er stadig billetter tilbage.

Malte Ebert:

Han slog igennem som ‘Gulddreng’ med sange som ‘Model’ og ‘Se mig nu’, men Malte Ebert kan bestemt også stå i sin egen ret. Med den charme og karisma han lægger for dagen, får du helt sikkert en fremragende aften.

Malte Ebert gæster Royal Arena i København. Han holder koncert den 23. november klokken 20, og der er stadig billetter tilbage.

Dean Lewis:

Den australske sanger, Dean Lewis, har leveret en række hits, der også har fundet vej til de danske hjerter. Med ‘Be Alright’ og ‘Half A Man’ kan du være sikker på at få en smuk aften med følelserne på tøjet.

Dean Lewis gæster Royal Arena i København. Han holder koncert den 21. februar klokken 20, og der er stadig billetter tilbage.

Andreas Odbjerg:

Andreas Odbjerg har stået for det ene musikhit efter det andet de seneste år. Med sange som ‘i morgen er der også en dag’ og ‘Føler Mig Selv 100’ har han implementeret sig som en alsidig og unik musiker.

Andreas Odbjerg gæster Royal Arena i København. Han holder koncert den 12. april klokken 20, og der er stadig billetter tilbage.

Billie Ellish:

Fænomenet Billie Ellish, der arbejder tæt med sin bror Finneas, er albumaktuel med ‘Hit Me Hard and Soft’. Og der er nok at se til. Albummet har nemlig høstet fantastiske anmeldelser verden over, og nu kommer hun altså forbi Danmark.

Billie Ellish gæster Royal Arena to gange i slutningen af april måned. Hun holder nemlig koncert både den 28. og 29. april klokken 19, og der er stadig billetter tilbage.

Du kan finde kommende arrangementer i Royal Arena her.

Snart går det løs i Ringsted, hvor byen midt på Sjælland liner op til deres årlige Festival. Den går blot under navnet ‘Ringsted Festival’, men står for at levere en vaskeægte folkefest. Læs mere om programmet, hvor flere stjerner også lægger vejen forbi.