Ringsted Festival: Snart tid til “Kram under Trækronerne”

Ringsted Festival går snart i gang. Arkivfoto.
Arkivfoto

Ringsted Festival anno 2024 er lige om hjørnet. Snart bliver der linet op med musik, mad, kærlighed og cocktails i årets Kram under Trækronerne.

Så er der ikke længe før dette års Ringsted Festival bliver skudt i gang. Byen med over 24.000 indbyggere kan snart se frem til ren og skær byfest, når de tager hul på festivalen i uge 31.

Ringsted Festival ligger blandt naturskønne omgivelser, og festivalen har gennem årenes løb leveret kærlig stemning og unikke koncertoplevelser for de festglade fremmødte.

Der er omkring 16.000 festivalgængere, der årligt tager et smut forbi Ringsted Festival. Det gælder både endagsarmbånd og partoutbilletter, heraf 4.000 campister.

Her er det festivalgængere på tværs af alder og personligheder, der gæster den lokale festival midt på Sjælland.

I almen tale går festivalen også under navnet ‘Kram under trækronerne’. Dette skyldes netop den kærlige stemning og fest, som festivalen bærer præg af.

Stjernenavne som Bithe Kjær, Andreas Odbjerg, Joey Moe, Jada, Pil, Lukas Graham og mange flere lægger vejen forbi scenen og står for utrættelig feststemning og underholdning.

Den lokale byfest har været afholdt siden 2005, hvilket gør dette års festival til den tyvende af slagsen.

Det var den lokale ildsjæl Anders Sørensen, der i sin tid var manden bag Ringsted Festival. Tilbage i 2005 var festivalen dog blot en beskeden koncertrække med få deltagende gæster.

I dag kan Anders Sørensen kalde sig festivaldirektør, og han kan tilmed glæde sig over en stadig stigende omsætning, samt en betydelig større mængde festivalgængere og medarbejdere.

Festivalen har endda slået alle tænkelige rekorder i år, hvor de efter lidt over et døgns billetsalg måtte melde udsolgt til samtlige 3-dagesbilletter og campingpladser.

Ringsted Festival starter på torsdag den 1. august og løber frem til lørdag den 3. august.

Du kan læse mere om festivalen her.

Der var god stemning til dette års Gentofte Festival, hvor et stjernespækket mandskab prydede scenen. Presse-fotos.dk var til stede, da begivenheden fandt sted. Se de fantastiske billeder og mærk den gode stemning.