Red Bull Copenwaken: 20.000 mennesker oplevede vildt event

Foto: Red Bull Media Team

Red Bull Copenwaken fandt sted den 3. august, og over 20.000 mennesker var vidne til dagens vildeste event i København, da verdensstjerner sørgede for van(d)vittige tricks!

Red Bull Copenwaken har netop fundet sted. Verdens bedste wakeboarders gæstede Danmark og forvandlede Gammel Strand i Indre By til et bassin med vand-action.

Wakeboard-riderne sørgede for akrobatiske tricks i augustsolen, og leverede et brag af et show for de mange fremmødte. Hele 20.000 mennesker havde lagt vejen forbi det spektakulære event i hjertet af København for at opleve de største vovehalse stille til start.

20 riders fra hele verden var kommet forbi København, og de mange fremmødte kunne i første omgang med front row seats opleve rideren, Elena Bodi, tage sejren hos kvinderækken. Omvendt var det Kieran Owens, der hev guldet hjem hos manderækken.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Red Bull Media Team

Kieran Owens opnåede i løbet af eventet også at sikre sig en guldmedalje nummer to, da han til ‘Maui Jim Best Trick’ triumferede med sine skånsesløse wallride.

‘Maui Jim Best Trick’- konkurrencen fungerer som opvarmning til den store finale, men det tog bestemt ikke begejstringen væk fra wakeboaders og arrangørere. Som værterne proklamerede over højtaleren: “Det der er fedt, med Maui Jim Trick – Det er ALL IN!”.

Red Bull Copenwaken 2024 fandt sted den 3. august i bassinet på Gammel Strand, hvor en DJ skød eventet i gang med rytmiske indslag.

Du kan læse mere om eventet her.

Presse-fotos.dk bringer her der bedste billeder for det spektakulære event. Se dem her:

AiaSound er netop blevet afsluttet. Mange stjerner stod på plakaten og sørgede for et brag af en fest. Presse-fotos.dk dækkede festivalen og har samlet nogle billedr fra begivenheden.