Realitydeltager døden nær efter ulykke

En tidligere fodboldspiller og realityspiller var i løbet af ugen døden nær, da han var udsat for en ulykke under en fodboldkamp

“Jeg vågner op igen med flere fingre i munden for at fjerne min tunge, mens folk er helt i panik. Der har jeg åbenbart været væk i et par minutter, og undervejs stopper jeg helt med at trække vejret kortvarigt. Det husker jeg ikke noget af. Jeg vågner bare op med en brækfornemmelse og blod i ansigtet og på tøjet, og så er jeg helt konfus og ude af stand til at huske tid og sted,” lyder det til Aarhus Stiftstende.

Alt sortnede og vejrtrækningen stoppede altså kortvarigt under en uylkke på fodboldbanen, der sendte den tidligere realitydeltager og eksparadiso tæt på døden.

På sine sociale medier fortæller Can Dursun, der er målmand, at ulykken skete i en fodboldkamp i Jyllandsserien mellem Vatanspor og VSK Aarhus i tirsdags.

Her var der den sædvalige fodboldtumult under et hjørnespark, og pludselig fik han en albue i hovedet, der slog ham bevidstløs.

Folk omkring ham ilede hurtigt til, og det var blandt andet behjælpeligt til, at han overlevede situationen.

‘Jeg slap billigt. En brækket knogle ved kindbenet og en hjernerystelse. Hjernen har heldigvis ikke taget skade. Tak til alle dem som hjalp og ikke mindst mine holdkammerater og modspillere,’ skriver Can Dursun på sine sociale medier og tilføjer:

‘Det var en skræmmende oplevelse, der har fået mig til at indse, hvor skrøbeligt livet er, selv under uskyldige og ligegyldige situationer som en fodboldkamp.’

Can Dursun var med i få episoder af Paradise Hotel i 2015, men han er også kendt fra fodbold, hvor han har spillet i både Superliga-klubben Viborg FF og Aarhus Fremad.

I en alvorlig sag er den 38-årige Nick Bertramsen netop blevet dømt ved landsretten for at have torpederet fire andre køretøjer i et kryds på den københavnske vestegn, mens han var påvirket af lattergas og narko. Hændelsen endte med et tragisk udfald for en 34-årige mand.

Illustrationsfoto