Rapper stjæler scenen ved OL i Paris

Illustrationsfoto.
Illustrationsfoto.

Den amerikanske rapper har været på manges tunger under OL i Paris. Han har taget legene med storm med sin fremtrædende persona.

Selvom De Olympiske Lege er i fuld gang og sportsudøvere fra hele verden dyster om guldmedaljerne, er det en bestemt mand, der har taget dagsordenen. Den amerikanske rapper, Snoop Dog, har nemlig været på alles læber under legene i Paris.

Og internettet lader til at elske det.

Det skriver BT.

Stjernerapperen har fået meget opmærksomhed grundet sit store smil og fremstrædende persona under flere konkurrencer.

Han har fodret gulerødder til heste med den amerikanske kok og tv-personlighed, Martha Stewart, modtaget svømmelektioner af den mest vindende OL-atlet i historien, Michael Phelps og danset med stjernegymnasten, Simone Biles.

Der er en helt særlig årsag til, at Snoop Dog er at finde i tribunerne til årets OL i Paris. Nøjagtig som under de olympiske lege i Tokyo, er han nemlig blevet korrespondent og rapporter under legene.

Det er netværket NBC, der har sendt stjernerapperen på opgaven, og skal man tro internettet, gør han et forrygende arbejde.

‘Snoop lever sit bedste liv. Jeg elsker det,’ skriver en bruger på det sociale medie, TikTok.

‘Den eneste måde at opleve OL på er sammen med dig (Snoop red.),’ skriver en anden bruger på det sociale medie, X.

Snoop Dog har haft mange forskellige outfits på under legene, og de har trukket overskrifter verden over. Særlig hans halskæde, der symboliserer fem røgringe har også høstet mange rosende ord.

Kamala Harris er mere populær end nogensinde før, og det er der en ganske særlig grund til.