Politiet advarer bilister: Motorveje drukner

Der er opstået massiv kø på flere motorveje efter store regnfald mandag eftermiddag. Vejdirektoratet advarer mod forlænget rejsetid

Hvis du skal køre ad motorvejen sent mandag eftermiddag, skal du formentlig væbne dig med en stor portion tålmodighed.

Det store regnfald har nemlig betydet, at flere af motorvejene i Hovedstadsområdet er blevet oversvømmet med lange bilkøer til følge.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der ligger meget vand på vejene mandag eftermiddag

Vejdirektoratet oplyser, at særligt Helsingørmotorvejen omkring Lyngby er særligt hårdt ramt af de store vandmængder, mens også Motorring 3 oplever stor køkørsel fra sammenfletningen til Amagermotorvejen og hele vejen op til Gladsaxe.

Ifølge Vejdirektoratets trafikkort er køen på Helsingørmotorvejen omkring klokken 16.30 knap ti kilometer lang i begge retninger.

Der advares i den forbindelse mod op til 30 minutters forlænget rejsetid for bilister.

‘Vand på vejen, Nedsæt hastigheden, Kan passeres med forsigtighed,’ lyder advarslerne fra Vejdirektoratet både på Motorring 3 og Helsingørmotorvejen omkring Lyngby og Gladsaxe.

Bilister møder klokken 16.30 køen ved Gentofte og Søllerød på Helsingørmotorvejen, mens bilister på Motoring 3 møder køen ved Brøndby og Gladsaxe.

Der kommer nu nye parkeringsregler, hvilket kan få stor betydning for bilister. De nye regler er lavet for at få bilerne væk fra vejen, men det kan ende med at blive en dyr fornøjelse for danskere, som ikke er opmærksom på de nye regler.

Der ligger meget vand på vejene mandag eftermiddag