23. sep. 2022 - 12:14

Politi talstærkt til stede i centrum af byPolitiet har fredag formiddag været talstærkt til stede på en gade i Næstved i forbindelse med en anmeldelse

Torsdag formiddag fra omkring klokken 10.45 til 12.00 var betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til stede på Kindhestegade i Næstved.

”Det er ikke sket noget, der er interessant for offentligheden – det er ikke noget politiet udtaler sig om,” fortæller en pressemedarbejder fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Presse-fotos.dk.

Det er da interessant for offentligheden, at der pludselig samles en stor mængde politi centralt i en større by? Skal folk være bekymret?

”Nej, der er ikke længere fare for nogen. Vi har været derude i forbindelse med en reaktion på en anmeldelse, som der ikke var noget i. Der er ingen mennesker, der er kommet til skade. Vi har forladt stedet igen.”

SE OGSÅ: 52-ÅRIGE MOR DØDE I TRAGISK ULYKKE: ‘MIN KONE VAR ET FANTASTISK, HJERTEVARMT MENNESKE’

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi forlod stedet igen kort før klokken 12.00. Presse-fotos.dk kan ikke komme nærmere på, hvad politiet skulle på adressen.