Pige forsvundet: Nu er der nye oplysninger i sagen

Politiet har efterlyst en blot 13-årige pige, der natten onsdag er forsvundet. Pigen er blevet efterlyst offentligt med navn og billede, men nu er der nye oplysninger i sagen

En 13-årig pige forlod sit hjem natten til onsdag og er siden sidst blevet set onsdag aften omkring klokken 18.15 ved Kennedy Arkaden i Aalborg.

Nordjyllands Politi har efter pigens forsvinden og efter kontakt med forældrene offentligt efterlyst hende med signalament, fulde navn og billede.

Det sker på baggrund af en alvorlig bekymring fra forældrene.

Nordjyllands Politi oplyste i eftersøgningen, at hun ofte opholdt sig omkring Aalborg Centrum, ved banegåren og omkring Kildeparken, men efterlysningen bliver nu trukket tilbage som følge af nye informationer.

Det oplyser Nordjyllands Politi.

‘Den efterlyste 13-årige pige er her til morgen fundet i god behold. Mange tak for hjælpen,’ lyder det fra politikredsen.

Politiet oplyser ikke, hvor den 13-årige pige er fundet, eller hvad der ligger til grund for hendes forsvinden.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i et uhyggeligt ankalgeskrift, hvor den 26-årige Alexander Latino Demirovski Lykkeaa er blevet tiltalt og dømt for at have udsat en kvinde for skrækkelige minutter i et soveværelse.

Illustrationsfoto