One Love Copenhagen: Reggae-festival i hjertet af København

Illustrationsfoto.
Illustrationsfoto.

One Love Copenhagen løber snart af stablen. Glæd dig til gode vibes og lækre toner, når hele Skandinaviens reggae-festival skydes i gang.

Nu går der ikke længe før årets ‘One Love Copenhagen’ bliver skudt i gang. Det er en reggae-festival, som omfavner bredt med mange forskellige rytmer og toner.

Den ligger i hjertet af ‘Sydskandinavien’ og fungerer som en international festival for alle reggae-entusiaster. Nærmere bestemt ligger One Love Copenhagen i København og hvert år bidrager store menneskemængder med at skabe en folkefest.

I år har reggae-stjerner endnu engang fundet vej til København. Du kan blandt andet glæde dig til at opleve ‘Queen Omega’, ‘Black Uhuru’, ‘Iration Steppas’, ‘Twinkle Brothers’, ‘Rootsman Hi-Fi’ og ‘Johnny Clarke’ ledsaget af Guiding Star Orchestra.

Festivalen finder sted i weekenden og går under sloganet ‘One Love, One Heart, Let’s Get Together And Feel Alright’. I løbet af festivalen får du mulighed for at tage en dukkert i havet, og der vil tilmed være raske planter til stede, således der dufter godt.

One Love Copenhagen begynder fredag den 9. august klokken 15 og løber frem til søndag den 11. august klokken 5 om morgenen. Reggae-festivalen finder sted på Halvandet i København.

Du kan læse mere om begivenheden her.

Snart går ‘Aarhus Byfest’ i gang. Der er linet op til et brag af en fest, når nye, lovende artister indtager scenen – og så er koncerterne endda gratis!