Oasis genopstår

Rygterne har svirret i dagevis om en mulig genforening af et af tidens største rockbands. Nu ser det ud til snart at blive en realitet.

Det er lige nu ét af de mest omtalte emner i musikverdenen. Det legendariske rockband Oasis genopstår meget vel inden længe.

Rockfans verden over har i godt og vel et årti sukket efter en reunion, men indtil nu uden held.

Det er det britiske nyhedsmedie The Sunday Times, der i første omgang bringer nyheden.

Nyhedsmediet påstår nemlig, at det britiske rockband Oasis næste år spiller hele 10 koncerter på Wembley Stadium i London og nogle koncerter i Heaton Park i hjembyen Manchester.

For nu er det ikke blevet bekræftet, og derfor kan det højst betragtes som et rygte. Forsangeren Liam Gallagher har dog flere gange røbet, at der muligvis kan være noget om snakken.

Da en X-bruger den 24. august kaldte Heaton Festival ‘en forfærdelig scene’, svarede Liam Gallagher prompte ‘Vi ses nede foran, din store fanny‘.

Det er desuden ikke mere end en uge siden, at forsangeren sidst optrådte på den store scene i Reading Festival.

Her så Liam Gallagher sig heller ikke for fin til at dedikere en sang til sin broder og tidligere bandkammarat ‘Noel fucking Gallagher’.

Rockbandet Oasis har også flittigt delt teasers på sociale medier den seneste med datoen 27. august, og det har fået fans til at spekulerer over, om man får en afklaring og annoncering inden længe.

Vender vi tilbage tin danske musikscene, har Kesi netop annonceret sin største solokoncert til dato.