Normal melder ud: Produktet udgør sundhedsrisiko

Dagligvarekæden Normal tilbagekalder nu en fødevare, der er solgt i alle kædens butikker i hele landet. Det sker, fordi produktet kan udgøre en sundhedsrisiko

‘På grund af en fejl er der risiko for synlige metalstykker i produktet på 3-5 mm. Metalstykker i produktet udgør en potentiel sundhedsrisiko, da der kan opstå skader i mund, svælg og i mave-tarmkanalen.’

Sådan lyder meldingen fredag eftermiddag i en pressemeddelelse udsendt af Fødevarestyrelsen på vegne af dagligvarekæden Normal.

Pressemeddelelsen er skrevet, fordi Normal tilbagekalder en fødevarer, hvor der er risiko for, at der kan være endt metalstykker i.

Helt konkret er der tale om slikkepinde af mærket ‘Lolli’. der er solgt i Normal-butikker i hele Danmark.

Tilbagekaldelsen gælder poser med 25 stykker og 250 gram i forskellige smage. Samtidig er der tale alle datoer i ‘bedst før-dato’ samt alle LOT-numre.

Hvis du har indtaget slikkepindene og oplever symptomer, skal du kontakte egen læge eller vagtlægen.

Fødevarestyrelsen anbefaler forbrugere, der har købt produktet i Normal, til at levere det tilbage til butikken eller til at kassere det.

I en anden alvorlig sag er en mand blevet fløjet til hospitalet i en lægehelikopter. Det sker efter en uhyggelig ulykke i et ellers roligt kvarter, hvor han kun selv har været involveret.