Uhyggelig ulykke i roligt kvarter

En 43-årig mand er kommet alvorligt til skade efter en færdselsulykke. Manden er blevet fløjet til hospitalet i en lægehelikopter

Indtil videre er det uvist, hvad der præcist er sket under et færdselsuheld, hvor kun en 43-årig mand har været involveret.

Sikkert er det, at manden torsdag aften kom kørende på sit skateboard i krydset mellem Hornbækvej og Anchersvej i Espergærde i Nordsjælland, da det pludselig gik galt.

Det oplyser Nordsjællands Politi til B.T..

“Han falder af skateboardet og slår hovedet i jorden,” fortalte vagtchefen ved Nordsjællands Politi til B.T. tidligt fredag morgen. 

Den 43-årig mand blev efter ulykken fløjet til Rigshospitalet i en lægehelikopter, men her er der på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om hans tilstand.

Anmeldelsen indløb torsdag aften klokken 22.58.

Ifølge B.T. viser billeder fra området, at der er tale om et bakket terræn, men ifølge politiet er det ikke klart, om det har været medvirkende til ulykken.

Det er nu en opgave for Nordsjællands Politi at klarlægge de nærmere omstændigheder.

Politiet er i en anden sag blevet alarmeret om en alvorlig hændelse, hvor en død kvinde er skyllet i land på en strand. Ikke langt fra liget af den døde kvinde står en tom autocamper placeret.

Illustrationsfoto