Nødmelding fra passagerfly: Ambulancer rykker mod lufthavn

En større udrykning er blevet sendt afsted mod en lufthavn efter en nødmelding fra et passagerfly

En melding om et fly i problemer har resulteret i en større styrke af udrykningskøretøjer, som er rykket ud til en lufthavn.

Det oplyser Presse-fotos.dks udsendte, som kan fortælle om mindst fire ambulancer og flere forskellige brandstationer.

Det er et fly fra Norwegian, som fungerer som et såkaldt DAT-fly, der tirsdag aften har set sig nødsaget til at foretage en sikkerhedslanding i Billund Lufthavn.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Mindst fire ambulancer er fremme, oplyser Presse-fotos.dks udsendte

Ifølge den indledende melding er flyet landet med en Standby 2-melding, der blandt andet kan betyde, at piloterne oplever tekniske problemer ombord på flyet.

På Flightradar kan det ses, at det pågældende fly var på vej fra spanske Alicante til norske Trondheim, da der problemer opstod.

Presse-fotos.dks udsendte oplyser, at flyet er landet, men redaktionen har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om årsagen.

Senere oplyser flyselskabet, at sikkerhedslandingen skete som følge af en teknisk fejl. Ingen personer er kommet til skade under landingen.

En baby meldes tirsdag eftermiddag i livsfare, efter den lille dreng har været udsat for et sandt mareridt. Sagen har nu taget endnu en tragisk udvikling.