Ni børn involveret i kollisionsulykke

En minibus med i alt ni børn har været involveret i en kollisionsulykke sammen med to andre køretøjer. Flere er blevet bragt på hospitalet

Onsdag eftermiddag er det gået helt galt i forbindelse med et venstresving, som har resulteret i blandt andet en frontalulykke mellem en minibus og en personbil.

I alt har 14 personer været involveret i ulykken, hvoraf ni af dem er børn.

Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Anders Bøje Hansen til TV Midtvest.

Uheldet er sket på Skivevej ved Hvam lige nord for Holstebro og har betydet, en større udrykning af ambulancer til stedet, mens 11 parter er blevet bragt på hospitalet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

En del ambulancer ankom sammen med en lægebil kort efter ulykken til stedet

Sammenstødet skete, da en mandlig bilist fra Vinderup bremsede op for at svinge til venstre.

Det overså en kvindelig bilist, der påkørte manden bagfra, så han blev slynget over i modsatte kørebane, hvor en minibus med ni børn og tre voksne kom kørende.

“Han rammer minibussen mere eller mindre frontalt, og idet sammenstød ryger også kofangeren af bilen, og bilen bliver slynget ud i grøften og ender med at holder på marken,” fortæller vagtchef Anders Bøje Hansen til TV Midtvest.

Ingen af de involverede er umiddelbart kommet alvorligt til skade ved sammenstødet, men størstedelen er altså blevet bragt til hospitalet for kontrol.

I en længere periode var Skivevej afspærret omkring uheldsstedet, men vejen er nu genåbnet for øvrig trafik.

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i et uhyggeligt ankalgeskrift, hvor den 26-årige Alexander Latino Demirovski Lykkeaa er blevet tiltalt og dømt for at have udsat en kvinde for skrækkelige og grusomme minutter i et soveværelse.