Netto-butikker får bøder: Slim og skimmel i grøntafdelingen

Illustrationsfoto - Netto har fået bøder efter klamme fund i butikkerne.

Der er mange muligheder, når danskerne skal handle ind til aftensmaden eller børnenes madpakker. Men det er ikke alle butikker, der har styr på, om frugter og grøntsager er helt friske. To Netto-butikker har fået bøder, da der er fundet gammel, slimet og muggen frugt i grøntafdelingen.

Det har Fødevarestyrelsen oplyst efter man har aflagt besøg hos to forskellige Netto-butikker.

I begge butikker er det især grøntafdelingen, der halter. Det fremgår af kontrolrapporten, hvor der blandt andet oplyses, at nogle af varerne i afdelingen er fundet med ‘sorte/brune rådne plamager’.

Besøget har resulteret i, at begge Netto-butikker har fået en bøde på 20.000 kroner hver.

Men det er ikke kun frugter, der er ulækre. Også grøntsagerne er klamme på begge lokationer.

Det drejer sig om dårlige asparges, gulerødder og agurker, der har været dårlige. Der er blevet fundet mug, bananfluer og slim på flere fødevarer.

De to butikker, der ikke har tjekket op på varerene, er, Netto på Hillerødholmsalle 6 i Hillerød og Netto på Hovedgaden 31 i Hørsholm. 

Fødevarestyrelsen har i begge tilfælde blevet opmærksom på de store problemer i butikkerne, da kunder har henvendt sig til styrelsen og udvist bekymring efter de klamme fund.

Erkender problemerne

I Hørsholm er det blevet forklaret, at man har haft problemer med leverandørerne. i Hillerød har man erkendt problemerne og under besøget er medarbejderne gået i gang med at fjerne de dårlige varer.

I Hørsholm har medarbejderen fortalt, at man kan se, at der er store problemer og der vil blive arbejdet på at få styr på grøntafdelingens dårlige varer.

Fødevarestyrelsen har planlagt to besøg i fremtiden, hvor man vil sikre, at der bliver fulgt op på de store problemer i Netto.

LÆS OGSÅ:

Føtex, Bilka og Netto med nyt forbud: Sådan må du ikke gøre