Motorcyklist dræbt i ulykke

En færdselsulykke mellem en motorcyklist og en personbil har kostet en person livet. Vejen er lige nu afspærret i begge retninger

Sent fredag eftermiddag har en voldsom ulykke fået en tragisk afslutning.

Et sammenstød mellem en personbil og en motorcykel på Haderslevvej i Skodborg lige syd for Vejen i Sydjylland har nemlig kostet en person livet.

Det meddeler Syd- og Sønderjyllands Politi på det sociale medie X.

‘På Haderslevvej er vi fremme i forbindelse med et alvorligt færdselsuheld mellem en motorcykel og en personbil. Motorcyklisten er afgået ved døden,’ lyder det fra politikredsen.

Politiet oplyser ikke, om der er nogen i personbilen, der er kommet til skade. Det er også uklart, hvad der er gået forud for ulykken.

Både brandvæsen og politi er sammen med ambulancetjenesten til stede på landevejen, der under oprydningsarbejdet er blevet afspærret i begge retninger.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser ved 18-tiden, at de forventer snarest at kunne åbne vejen igen efter undersøgelser er foretaget omkring ulykken.

På nuværende tidspunkt har politiet ikke yderligere kommentarer i sagen. De pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Politiet er i gang med en aktion efter en ung mand er blevet ramt af knivstik ved en Shell-tank. Offeret er blevet bragt til Rigshospitalet, hvor der på nuværende tidspunkt ikke er nogen meldinger om hans tilstand.

Illustrationsfoto