Mand reddet ud af oversvømmet bil

En mand måtte fredag eftermiddag bruge sin hånd til at smadre en rude for at hjælpe en person ud, som var fanget i en bil, der var kørt ned i en oversvømmet viadukt på Oksvangsvej ved Esbjerg. Der var så meget vand i viadukten, at bilens bagende stod opad i vandet.

Det skriver TV Syd, der har talt med Solveig Kiel Nielsen, der overværede episoden.

– Han smadrede ruden med sin hånd. Han havde ikke noget værktøj, og det hele gik lidt hurtigt, fortæller hun til TV Syd.

Ifølge vidnet var der i alt fire biler med en person i hver bil, der sad fast i viadukten på grund af store vandmængder. Det vides ikke, hvordan de andre personer kom ud af deres biler.

Alle fire blev dog reddet ud af bilerne, inden beredskabet kom. De blev ved beredskabet ankomst tilset i en ambulance.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Viadukten står under vand.

Ifølge vidnet var personerne “fulde af adrenalin og chokerede”, hvilket hun også selv ville have været, hvis hun havde været ved at drukne.

Manden, der slog ruden itu, havde ifølge Solveig Kiel Nielsen et sår på hånden.

Store mængder regn har spærret E20 Esbjergmotorvejen ved Esbjerg Lufthavn, og togdriften mellem Lunderskov og Esbjerg er indstillet på grund af de store vandmasser.

Da politiet fraråder al unødvendig udkørsel, kan DSB ikke indsætte togbusser på strækningen, fremgår det af opdatering på selskabets hjemmeside.

Du kan se flere billeder og video fra det voldsomme vejr her.