Mand rammer asfalten fra 5. sal

En mand, der er midt i 30’erne, er blevet hastet på hospitalet efter et fald fra 5. sal. Mandens tilstand beskrives som kritisk

Københavns Vestegns Politi er tirsdag formiddag talstærkt til stede omkring Søborg Torv, hvor blandt andet politiets teknikere er i gang med at foretage tekniske undersøgelser.

Politiets tilstedeværelse skyldes en anmeldelse modtaget klokken 07.18 om en alvorlig ulykke.

Her er en mand midt i 30’erne faldet ud fra en altan på 5. sal og er ramt direkte ned på det hårde sten underlag på torvet.

Københavns Vestegns Politi oplyser i den forbindelse, at manden er bragt til behandling på hospitalet, hvor han er indlagt i kritisk tilstand.

Ifølge Presse-fotos.dks oplysninger kan der være tale om et skub, da manden faldt ud fra 5. sal.

Det er ikke oplysninger, som Københavns Vestegns Politi på nuværende tidspunkt har be- eller afkræftet, men politikredsen oplyser omkring klokken 14.00, at den indledende efterforskning tyder på, at der er tale om en ulykke.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses teknikere på altanen

På billeder fra stedet kan man se, at politiet har afspærret et område på Søborg Torv, mens en mobil kommandocentral-vogn sammen med patruljer holder omkring ulykkesstedet.

Samtidig har teknikkere flere gange vist sig på den pågældende altan, oplyser Presse-fotos.dks udsendte.

Politiet søger i forbindelse med ulykken vidner eller andre personer med oplysninger i sagen. Hvis du har det, kan du kontakte Vestegnens Politi på telefon 43 86 14 48.

På nuværende tidspunkt har Københavns Vestegns Politi ikke yderligere kommentarer til hændelsen.

Presse-fotos.dk følger sagen …

I København er der samtidig ballade i Kongens Have, hvor klimaaktivister har indtaget parken og overmalet det ellers grønne græstæppe med orange maling.