Mand flygtede fra livstruende ulykke: Nu efterlyser politiet ham

Onsdag eftermiddag skete en alvorlig færdselsulykke i Bækmarksbro i Vestjylland, hvor en ung mand endte i kritisk tilstand, mens en anden mand flygtede fra stedet – politiet efterlyser nu manden med signalement

Onsdag klokken 16.04 fik Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse af, at der var sket en alvorlig ulykke mellem to personbiler i krydset mellem Agergårdvej og Ringkøbingvej i Bækmarksbro i Vestjylland.

”To biler har været i en sammenstød, hvor den ene af dem er ramt i siden og efterfølgende trillet rundt på hovedet. I bilen, der triller rundt, sidder der ifølge vidner fire mænd,” fortalte vagtchefen fra Midt- og Vestjyllands Politi til Presse-fotos.dk i går og tilføjede:

”Det, der så sker efter ulykken, er, at en af de fire personer løber fra stedet. To af de resterende tre bliver kørt på skadestuen med overfladiske skræmmer, mens den sidste i kritisk tilstand er blevet fløjet med lægehelikopter til Skejby i Aarhus.”

Politiet er endnu ikke klar over, hvorfor manden stak af fra ulykken. Man ledte efterfølgende efter ham med flere hundepatruljer uden held.

SE OGSÅ: POLITIET MASSIVT TIL STEDE EFTER FUND AF DØD KVINDE

Efterlyses nu offentligt

Torsdag efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi offentligt manden med et signalement, da man gerne vil i kontakt med ham.

Manden blev sidst set ved Godballevej i Bøvlingbjerg og beskrives som værende 25-30 år, 170-180 centimeter høj, mørk hud, sort skæg og iført brune bukser og sort jakke. Han havde i går blod i ansigtet og på bukserne efter uheldet.

”Vi vil jo meget gerne i kontakt med ham – både fordi han jo kan være kommet til skade, og fordi han måske ikke har helt ren samvittighed. Det kan vi ikke sige endnu,” afslutter vagtchefen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Der er endnu ingen opdatering på manden i kritisk tilstand.

SE OGSÅ: PERSON FLYGTET FRA ULYKKESSTEDET – EN ANDEN ER I LIVSFARE: POLITIET SØGER MED HUNDE