14. sep. 2022 - 19:36

Person flygtet fra ulykkesstedet – en anden er i livsfare: Politiet søger med hundeEn person er i kritisk tilstand, og en anden person er stukket af efter en alvorlig færdselsulykke i Vestjylland

Onsdag klokken 16.04 fik Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse af, at der var sket en alvorlig ulykke mellem to personbiler i krydset mellem Agergårdvej og Ringkøbingvej i Bækmarksbro i Vestjylland.

”To biler har været i en sammenstød, hvor den ene af dem er ramt i siden og efterfølgende trillet rundt på hovedet. I bilen, der triller rundt, sidder der ifølge vidner fire personer,” fortæller vagtchefen fra Midt- og Vestjyllands Politi til Presse-fotos.dk og tilføjer:

”Det, der så sker efter ulykken, er, at en af de fire personer løber fra stedet. To af de resterende tre bliver kørt på skadestuen med overfladiske skræmmer, mens den sidste i kritisk tilstand er blevet fløjet med lægehelikopter til Skejby i Aarhus.”

Hvorfor stikker en af personerne af?

”Vi kan endnu ikke sige, hvorfor personen er løbet fra stedet. Vi ankom kort efter anmeldelsen og har været ude i området og lede efter vedkommende med hundepatruljer, men har endnu ikke haft held til at finde personen.”

Vagtchefen har ikke oplysninger på, hvor mange der skulle være i den anden bil, men her skulle der ikke være sket alvorlige skader.

SE OGSÅ: POLITIET MASSIVT TIL STEDE EFTER FUND AF DØD KVINDE

Midt- og Vestjyllands Politi er stadig til stede på ulykkesstedet. Her arbejder de blandt andet med hundepatruljer og med en indsatsleder i søgen på personen, der er flygtet.

”Vi vil jo meget gerne i kontakt med ham – både fordi han jo kan være kommet til skade, og fordi han måske ikke har helt ren samvittighed. Det kan vi ikke sige endnu.”

En bilinspektør har været på ulykkesstedet – det er endnu ikke kendt, hvad han er kommet frem til.

OPDATERING KLOKKEN 20.39:

Alle de tilskadekomne i den væltede bil er mænd.

Man har endnu ikke fundet manden, der flygtede fra ulykkesstedet. Der er heller ikke nogen nye opdateringer på tilstanden på den mand, der i kritisk tilstand er blevet fløjet til Skejby.

OPDATERING D. 15/09:

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser torsdag formiddag, at den eftersøgte, skadet mand fra den ene bil endnu ikke er fundet.

Manden blev sidst set ved Godballevej i Bøvlingbjerg og beskrives som værende 25-30 år, 170-180 centimeter høj, mørk hud, sort skæg og iført brune bukser og sort jakke. Han havde i går blod i ansigtet og på bukserne efter uheldet.