Madklubben præsenterer en innovativ buffetoplevelse, hvor kvaliteten er i højsædet, når Food Club åbner i Reberbanegade.
Madklubben åbner en ny restaurant. I forvejen driver de 40 restauranter i flere storbyer i Danmark, men nu udvider de altså virksomheden.
Det skriver Københavnliv.
Restauranten blev grundlagt i 2007 af Anders Aagard. Her havde han en drøm om at lave en restaurant, ‘hvor man lavede god mad, til fornuftige priser, serveret i smukke omgivelser af søde og smilende mennesker.’
Den første Madklubben-restaurant åbnede i Store Kongesgade i Indre By i København. Stadig er den i drift i dag.
Nu byder Madklubben velkommen til en ny restaurant på Amager, og her ønsker virksomheden at tage kampen op med det traditionelle tag-selv-bord.
‘Vi tager kampen op mod det traditionelle tag-selv-bord. ‘Buffet’ skal ikke længere være noget, man hvisker, men råber stolt op omkring. Vi tænker i kvalitet frem for kvantitet – og vi udnytter alt vi kan af hver eneste råvare. Det betyder, at du kan dykke ned i et væld af retter, som er sammensat af dygtige kokke, der ved præcis, hvordan du får maksimalt ud af hver eneste råvare, maden er sammensat af.
Dette kan man læse på Madklubbens hjemmeside forud for åbningen af den nye restaurant Food Club. Den åbner mandag den 28. oktober i Reberbanegade ved siden Amagerbro Metrostation.
Madklubben med simpelt koncept
Restauranten har til hensigt at have åbent både til frokost og aften, og konceptet er simpelt.
Alt er inkluderet, og du kender prisen på forhånd. Ingen ventetid, ingen forudbestillinger – bare godt selskab og god mad.
‘Vi åbner, fordi vi tror på, at lokalmiljøet på Amager vil tage varmt imod en uformel og tilgængelig madoplevelse, hvor både hverdagsmåltider, private anledninger og firmasammenkomster kan nydes i afslappede og indbydende omgivelser,’ siger Anders Aagaard, stifter & ejer af Madklubben mediet.
Og fortsætter:
‘Vores mål er at forbedre buffetoplevelsen og vise, at en buffet sagtens kan være centrum for en kvalitetsmiddag med råvarer af høj kvalitet. Hos Food Club er det kvalitet og ikke kvantitet, der vægter højest,’ afslutter Anders Aagaard.
Han tilføjer her, at Food Club er inspireret af tanken om fællesspisning og lokale spisehuse med særligt udvalgt kunst på væggen og designklassikere.
Almelderrost restaurant i København lukker efter mere end 10 år.
ONP.