Legendarisk dansk band annoncerer afskedskoncerter

Illustrationsfoto: Det legendariske band går hver til sit.
Illustrationsfoto. Det legendariske danske band blev dannet tilbage i 1995.

Det legendariske danske band har netop annonceret to helt særlige koncerter. Det bliver deres sidste optrædener, inden de går hver til sit.

Snart fejrer det danske band 30-års jubilæum, og i anledning af mærkedagen bliver der afholdt to helt særlige koncerter i Danmark.

Med koncerterne bliver det sidste gang, at bandet spiller med deres nuværende line-up. Forsanger og guitarist forlader nemlig bandet.

Det drejer sig om rockbandet Mew med Jonas Bjerre i spidsen, og i en udtalelse forklarer forsangeren sin beslutning.

‘Næste år markerer Mews 30-års jubilæum! Det har været en utrolig rejse, der har bragt mig og mine vidunderlige bandmedlemmer på utallige eventyr, som jeg er evigt taknemmelig for. For mig vil denne rejse komme til en ende. Næste år bliver mit sidste år med Mew. Jeg er nået til den erkendelse, at det er tid for mig personligt at begive mig ud på en anden rejse og fokusere på andre kreative projekter,’ siger Jonas Bjerre.

30 år som band

Bandets øvrige medlemmer har udelukkende bakket op om Jonas Bjerres beslutning. Johan Wohlert og Silas Utke Graae Jørgensen ønsker ham derfor alt det bedste fremover.

På trods af forsangerens afsked ser Mew frem til at afholde de to koncerter, der skal sætte et punktum for deres fælles rejse.

Her håber de, at fans fra hele verden vil samles til afskedskoncerterne i Danmark.

’30 år? Ingen ved deres fulde fem ville have forestillet sig, at vi stadig ville være her tilbage i 1995, da vi startede med at lave larm i Jonas’ teenageværelse. Vi vil invitere alle vores Frengers verden over til en fejring af vores 30 år som Mew. Vi er utroligt spændte på at spille disse koncerter, da de markerer en virkelig exceptionel lejlighed for os, for jer og for Mew,’ udtaler bandet i fællesskab.

Afskedskoncerten finder sted i Aarhus og København. I Aarhus finder koncerten sted den 29. maj 2025 i Aarhus Congress Center, mens den finder sted den 31. maj 2025 i Royal Arena i København.

Billetsalget til koncerterne starter fredag den 13. september kl. 10:00.

Mens Mew går hver til sit, genopstår et andet legendarisk dansk band.