Kvinde finder død mand i grøft

En knallertfører er kørt i grøften og afgået ved døden. Manden har påkørt et træ og blevet fundet af en forbipasserende.

En kvindelig cyklist gjorde onsdag morgen et chokerende fund, da hun fandt en knallert og en afdød person i grøften.

Kvinden slog straks alarm til politiet og kort efter ankom patruljen sammen med akutberedskabet. Her fandt man den afdøde knallertfører.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Det skriver fyens.dk, som har talt med politikommissær ved Fyns Politi i Svendborg Lars Thede.

“Ud for Odensevej 336 ser hun noget i grøften, som får hende til at standse op, og det viser sig desværre at være en mand, der er afgået ved døden. Manden er formentlig kommet kørende på knallert ad Odensevej i sydlig retning og den umiddelbare konklusion er, at han af ukendte årsager kører i grøften, hvor han formentlig rammer et træ og af de skader, han der pådrager sig, afgår han ved døden”,  fortæller Lars Thede til mediet.

Politiet er i gang med at undersøge, hvad der er gået forud for dødsulykken, men der er intet, der tyder på en kriminel handling eller en påkørsel af knallertføreren.

“Vi ved faktisk ikke, om manden under kørslen får et ildebefindende – det kunne være et hjertetilfælde – og dermed kører i grøften og dør af det. Vi ved heller ikke, hvornår det er sket, eller hvor længe han har ligget i grøften. Men det vigtige er lige nu, at der ikke er noget ved de foreløbige undersøgelser, der peger på, at han er blevet ramt af noget på vejen”, understreger Lars Thede overfor mediet.

En bilinspektør har været på stedet, men konklusionen er endnu ikke fastlagt i forbindelse med ulykken.

Manden, der er blevet fundet i grøften, er en 57-årig mand fra Svendborg.

I en anden alvorlig hændelse er en person afgået ved døden på Molslinjen.