02. maj. 2023 - 16:49

Kokainpusher får over syv års fængsel for salg af syv kilo kokainEn 50-årig mand er blevet dømt til syv år og seks måneders fængsel ved Retten i Lyngby. Han er blevet dømt for at have solgt syv kilo kokain og 2 kilo MDMA mellem februar til september 2021.

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Annonce

Manden, der er fra Birkerød, er en del af et større netværk, som har gjort brug af krypterede ‘sky-telefoner’. Disse er blevet brugt til omfattende salg af narko i Nordsjælland.

“Det er første gang, at vi i Nordsjælland får dom i en sag, som bygger på bevismateriale fra sky-telefoner. Det materiale har været afgørende for, at vi har kunne knytte manden til det omfattende salg og netværk”, siger anklagerfuldmægtig Marcus Nymand fra Anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi.

LIGE NU LÆSER ANDRE: 54-årig slog mand med økse: Her er straffen

Sagen begyndte at rulle i september 2021, da en patruljebil tilfældigt stoppede en bil på parkeringspladsen ved McDonald’s i Birkerød. her stod to biler, som begge havde nedrullede vinduer.

Manden, der nu er dømt, blev nervøs ved mødet med betjentene, og det gav anledning til, at man valgte at visitere manden. Det viste sig at være en god ide. I bilen blev der fundet kontanter og 100 gram kokain.

Annonce

En efterfølgende ransagning af mandens bolig viste en endnu større fangst.  Her er der fundet over et kg kokain samt mere end 150.000 kroner i kontanter, som viste sig at stamme fra salg af narkotika, ligesom der blev fundet et regnskab for salget. 

Nu er manden dømt til syv år og seks måneder, og han har ikke haft nogen indvendinger til dommen.ANDRE LÆSER OGSÅ