Knivstikkeri i Hobro | Offer afgået ved døden

Den 37-årige mand som i Hobro fredag den 3. juni blev stukket med kniv, er tirsdag d. 07. juni blevet erklæret død.

Nordjyllands Politi modtog d. 3. juni, kl. 21.54, en anmeldelse om knivstikkeri på en adresse på Randersvej i Hobro.

Ydet førstehjælp i 20 minutter
Politiet afsendte omgående adskillige patruljer frem til stedet – og ved politiets ankomst til stedet blev der ydet førstehjælp til et offer, en mand på 37 år. Han blev, omkring 20 minutter senere, fløjet med helikopter til behandling på hospitalet.

Mistænkte anholdt i Milano
En 40-årig mand, som har været efterlyst siden lørdag, hvor han er mistænkt for at have stukket en 37-årig mand på Randersvej i Hobro, blev mandag anholdt i den italienske by Milano

Politiet blev hurtigt opmærksomme på den 40-årige mand, som blev mistænkt og lørdag blev efterlyst med navn og med foto.

Anders Uhrskov fortæller videre, at politiets arbejde viser, at der er en relation mellem offeret og gerningsmanden, men af hensynet til politiets videre undersøgelser i sagen kan vicepolitiinspektøren fra Nordjyllands politi ikke udtale sig yderligere.

Politiet har ikke givet mange detaljer om anholdelsen, som altså fandt sted i lufthavnen i Milano.

Søndag blev den 40-årig fremstillet og fængslet i et grundlovsforhør in absentia (hvor den sigtede ikke er til stede red.). Herefter kunne politiet nemlig udstede en international arrestordre på manden

Læs mere om sagen her: