04. jun. 2022 - 10:26

Knivstikkeri i Hobro – politiet opsætter mobil politistationArkiv: presse-fotos.dk

En 27-årig mand er fredag aften blevet stukket med kniv på en adresse på Randersvej i Hobro. I sagen eftersøges en 40-årig mand fra Hobro-egnen som mistænkes at stå bag.

Politiet skriver lørdag formiddag på twitter:

Knivstikkeri i Hobro – gerningsmand på fri fod 


Nordjyllands Politi opfordrer en formodet gerningsmand til et alvorligt knivstikkeri i Hobro i går aftes, 3. juni, om at melde sig selv. Straks. Alle oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon 114. De pårørende er underrettet.

Nordjyllands Politi modtog i går, d. 3. juni, kl. 21.54, en anmeldelse om knivstikkeri på en adresse på Randersvej i Hobro.

Politiet afsendte omgående adskillige patruljer frem til stedet – og ved politiets ankomst til stedet blev der ydet førstehjælp til et offer, en mand på 27 år. Han blev, omkring 20 minutter senere, fløjet med helikopter til behandling på hospitalet. De pårørende er underrettet. 

Opfordring til mistænkte: Meld dig! 

Nordjyllands Politis efterforskning af sagen er i fuld gang, men der er endnu ikke tilvejebragt et overblik over hændelsesforløbet, og der er på nuværende tidspunkt heller ikke anholdt nogen personer i sagen. Det oplyser efterforskningsleder og vicepolitiinspektør, Anders Uhrskov. 

”Men vi har en klar formodning om, hvem gerningsmanden til knivstikkeriet er. Der er tale om en 40-årig mand bosiddende i Hobro – og ham leder vi aktuelt efter flere steder,” siger Anders Uhrskov, der i den forbindelse retter en direkte opfordring til eftersøgte:

”Meld dig! Vi kender din identitet, så du kan lige så godt møde op på nærmeste politistation med det samme eller ringe til os.” 

Vicepolitiinspektøren understreger, at hvis den formodede gerningsmand ikke melder sig, så vil næste efterforskningsskridt være, at politiet efterlyser ham med fuldt navn og billede. 

Stor efterforskning i gang

Anders Uhrskov fortæller videre, at politiets arbejde viser, at der er en relation mellem offeret og gerningsmanden, men af hensynet til politiets videre undersøgelser i sagen kan vicepolitiinspektøren ikke udtale sig om yderligere detaljer.

”Vi har et stort efterforskningsarbejde foran os. Vi skal have den formodede gerningsmand anholdt til sagen. Det er vores absolut første prioritet. Ham søger vi aktuelt efter flere steder, og vi har flere spor at gå efter. Og samtidig skal vi have kortlagt hele forløbet grundigt før, under og efter knivstikkeret. Det indebærer blandt andet afhøringer, forhøringer, tekniske undersøgelser og en række andre efterforskningsskridt. Derfor vil man kunne se mere politi end sædvanligt i især Hobro, men også andre steder.”

Vicepolitiinspektøren opfordrer endnu engang den mistænkte i sagen til at kontakte politiet eller møde på nærmeste politistation. 

Mobil politistation opstilles

Nordjyllands Politi opstiller som en følge denne alvorlige sag den mobile politistation. Det sker i dag og allerede fra kl. ca. 10 og frem til kl. ca. 14. Den mobile politistation vil være opstillet på Randersvej v. Meny i Hobro. Her kan man som borger henvende sig – både hvis man har konkrete oplysninger i sagen, men også hvis men er utryg på grund af sagen og har brug for at tale med politiet. 

”Alle er velkommen til at rette henvendelse,” pointerer Anders Uhrskov, ”det gælder både, hvis man har informationer om sagen til os, så står vi klar til at modtage dem, men borgerne er ligeså velkomne, hvis de føler sig utrygge efter denne alvorlige hændelse og har brug for at tale med os om det, der er sket.” 

Ring 114 med oplysninger

Har borgerne ellers henvendelser i sagen, så kan man ligeledes kontakte politiet på telefon 114, hvor medarbejdere sidder klar til at modtage opkald. Og har man oplysninger om mistænktes opholdssted, så bør man ringe straks. 

Politiet har ingen yderligere oplysninger om den såredes tilstand, ligesom Nordjyllands Politi ikke har flere kommentarer til sagen. ‘

Presse-fotos.dk følger op med fotos fra den mobile politistation lørdag.