11. aug. 2022 - 11:34

Kæmpe-kø: Færdselsuheld på genvej til motorvej i AarhusDer er opstået en lang kø ved genvejen til motorvejen i den sydlige del af Aarhus på grund af et færdseluheld.

“Færdselsuheld på Genvejen øst for tilkørsel til Motorvejen giver kraftig kødannelse i begge retninger, da vejen er lukket ved uheldsstedet. Vælg alternativ rute. Politi og redning arbejder pt. på stedet,” lød det først fra Østjyllands Politi på Twitter.

Kl. 11.13 kom politiet med et nyt tweet:

LÆS OGSÅ: Eksperter advarer: Narko er mere tilgængeligt end nogensinde – den påstand har presse-fotos journalist testet

“Genvejen er nu afspærret fra Møllebakken i Hasselager, mens trafikken afvikles ved uheldsstedet. Afspærringen forventes at vare mindst 1 time endnu, så vælg andre ruter.”

(Opdatering torsdag kl. 13.30: Østjyllands Politi skriver på Twitter, at de er færdige på uheldsstedet, og at genvejen igen er farbar i begge retninger).

(Opdatering torsdag kl. 14.30: Østjyllands Politi skriver på Twitter: Ifb med færdselsuheldet, hvor to biler stødte frontalt sammen, kom en 23-årig kvinde alvorligt til skade og blev kørt på hospitalet. Den 25-årige mand i den anden bil kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. En bilinspektør skal nu klarlægge de nærmere omstændigheder.)