Julekalender sat til salg: Så meget koster den nu

Julekalender
Foto: Danske Spil pressemeddelelse

På trods af, at der stadig er over to måneder til juleaften, kan man allerede nu købe Danske Spils berømte julekalender.

Selvom kalenderen kun siger oktober, kan en stor juletradition allerede fra denne uge handles forud for december.

Nu er Danske Spils legendariske skrabe-julekalender nemlig endnu en gang at finde i landets butikker.

Siden 1994 har danskere landet over kunne skrabe på livet løs, med forhåbningen om at vinde én af de fem milliongevinster i kalenderen.

Selvom det nok de færreste danskere, der allerede nu tænker på indkøb af julekalender, er der en god grund til, at de allerede sælges nu.

”Det er for at hjælpe danskerne med at komme juletravlheden i forkøbet, at vi sender juleskrabekalenderen ud i butikkerne i denne uge – også selvom der er god tid til jul,” siger Malene Mølgaard, adm. direktør i Danske Lotteri Spil, der blandt andet står bag den populære julekalender, og fortsætter.

”Vi ved, at rigtig mange giver julekalender i gave til en god ven eller et familiemedlem som en fast tradition fx til første søndag i advent, og så skal man jo have tid til at købe den inden da.”

Det oplyser Danske Spil selv i en pressemeddelelse.

Den berømte julekalender kan købes landet rundt helt frem til jul, og koster 50 kroner.

Danskerne har de seneste år vænnet sig til flere nye tiltag i supermarkederne. Først var der selvbetjeningskasser, men nu er der endnu et nyt tiltag hos Salling Group og Føtex.