Janni Ree: ‘Det er grotesk, det der er foregået inden for hjemmets fire vægge’

Janni og Karsten Ree skal skilles. Nu åbner Janni Ree op for, at hun er blevet smidt ud, at Karsten er i Afrika, og så fortæller hun lidt om, hvad der er sket.

I går stod det klart, at kendisparret skal skilles.

Der har dog været en hel del uenighed om, at hvem der vil skilles fra hvem.

En kommunikationsansvarlig for Karstens virksomheder forklarer, at det er Karsten, der har søgt om skilsmisse.

Janni har dog udtalt til B.T., at det altså er hende, der vil skilles.

Smidt ud og låsene skiftet

Janni forklarer til samme medie, at hun gav Karsten et brev, hvori hun forklarede, at hun ville ‘sættes fri’.

Derefter er Karsten rejst til Afrika ifølge Janni til mediet.

De har dog også beskrevet, at Karsten formentlig på nuværende tidspunkt opholder sig i Danmark.

‘Han har gemt sig,’ siger Janni.

‘Jeg har selvfølgelig brug for hjælp til at komme videre, for det ikke lige sådan at finde en bolig med to hunde. Det er ikke meget at forlange efter 11 år, men han vil ikke betale noget – det er faktisk til at grine af, for de påstår, at han kun tjener 115.000 kroner om året’

Han vil ikke betale noget

Ifølge forsidefruen, så havde de to en aftale om, at Karsten ville sørge for hende, hvis de gik fra hinanden, så hun ikke stod tilbage med to hunde på gaden.

Nu er hun flyttet ind hos en veninde, og B.T. beskriver, at hun har udtalt, at låsene er skiftet på deres hjem, som hun er blevet smidt ud fra.

‘Jeg har selvfølgelig brug for hjælp til at komme videre, for det ikke lige sådan at finde en bolig med to hunde. Det er ikke meget at forlange efter 11 år, men han vil ikke betale noget – det er faktisk til at grine af, for de påstår, at han kun tjener 115.000 kroner om året,’ udtaler hun til mediet.

‘Det har været ret voldsomt’

Den konkrete årsag til skilsmissen ‘må’ hun ikke fortælle om for Karstens Rees børn, som kontakten går igennem, forklarer hun videre.

‘Jeg kan desværre ikke fortælle om det, jeg har fået mundkurv på, og det har været ret voldsomt. Men det er grotesk, de ting, der er sket indenfor hjemmets fire vægge,’ siger Janni Ree

B.T. har foreholdt Janni Rees beskyldninger for Sune Aagaard, der er kommunikationsansvarlig i Ree-imperiet, men han har afvist at kommentere med henvisning til privatlivets fred.

Presse-fotos.dk dækkede også skilsmissen, da nyheden kom frem. Læs mere her.