Israels ambassade afspærret: Stor Palæstina-demo

Mange mennesker har samlet sig i København i dag for at deltage i en stor demonstration ved Svanemøllen, hvor de marcherer mod den israelske ambassade.

Demonstrationen er et udtryk for støtte til det palæstinensiske folk og en protest mod den nuværende situation i området.

Deltagerne bærer plakater med budskaber om fred, retfærdighed og støtte til palæstinenserne. Formålet med demonstrationen er at sætte fokus på de humanitære konsekvenser af konflikten og kræve en ende på volden. Talere fra forskellige organisationer og bevægelser opfordrer til dialog og fredelige løsninger, samtidig med at de understreger behovet for international opmærksomhed og handling.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Politiet er til stede for at sikre, at demonstrationen forløber fredeligt, og der er indført sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte både demonstranterne og det omkringliggende område.

Demonstrationen i København er en del af en større bevægelse, der finder sted i flere byer rundt om i verden, hvor folk samles for at vise deres støtte til det palæstinensiske folk og kræve politiske ændringer. Deltagerne opfordrer både danske politikere og internationale ledere til at tage ansvar og arbejde hen mod en retfærdig løsning på konflikten.

Demonstationen ved Svanemøllen vil fortsætte gennem aftenen, og arrangørerne forventer, at flere vil slutte sig til.

En 15-årig og en 16-årig dreng er blevet anholdt og sigtet for brandstiftelse efter en storbrand på en skole.