Investeringer du aldrig havde tænkt som en mulighed – en verden i forandring

Annoncørbetalt indhold

Når man hører, folk snakker om investeringer, så tænker man oftest på enten aktier eller boliger. Og det giver god mening, da der er et kæmpe marked inden for disse to grupper.

Men verdenen har udviklet sig, og i dag er der så mange andre ting at investere i, ting som måske ikke påvirkes lige så meget af verdensomspændende pandemier og krige. Hvis man er interesseret i at vide mere om den mulige fremtid inden for investeringer i ure eller pokemonkort, så følg med her.

Luksusure – en investering i og over tid

Det kan virke underligt, at man nu snakker om at investere i ure, for hvordan kan det nogensinde være en god forretning. Jo det kan det, hvis du investerer i luksusure. Tag f.eks. et kig på https://urhandlereninvest.dk/, de forklarer selv, hvordan det at investere i ure kan være en god forretning.

Kort fortalt kan investeringer i ure være en mere sikker investering sammenlignet med andre. Investeringer i ure påvirkes nemlig ikke af udefrakommende faktorer på samme måder som mange virksomheder. Urene beholder deres værdi, og værdien følger samtidig til dels med inflationen, hvilket betyder, at uret ikke mister værdi i samme grad, som f.eks. mange aktier har gjort siden Covid-19 gjorde sit indtog.

NFT – hvad er det nu det er?

Du har uden tvivl hørt om dem i nyhederne eller på sociale medier. Alle har snakket om de såkaldte ikke-fungible tokens (NFT), men ingen er helt sikre på, hvad de er. En NFT er kort fortalt et digitalt kunstværk, man køber ejerskab over. Men hvordan afholder det andre fra bare at tage et screenshot af det, så de også har det?

Forestil dig to fodbolde fra en landskamp mellem Danmark og Argentina, de er ens, og derfor kan de byttes lige over en til en, altså er boldene fungible. Men pludselig skriver Messi sin autograf på en af fodboldene, og nu er det den eneste fodbold med hans underskrift fra den kamp. Denne bold er ikke fungibel længere, men derfor kan der godt findes kopier af den. Dog er denne bold originalen, fordi Messis egen underskrift er på, og på samme måde fungerer det virtuelt. Det er et nyt marked, men en spændende verden for investorer.

Pokemonkort – er det stadig en ting?

Har du gamle pokemonkort liggende hjemme i kælderen, så skynd dig at finde dem frem, for de kan være en formue værd. Og ja, vi snakker om de gamle papkort med motiver af pokemoner. Gennem en årrække er disse korts værdi vokset eksponentielt, og de udgør i dag et kæmpe marked inden for investeringer. Så hvis du har de rigtige og mest eftersøgte kort liggende hjemme, er det bare med at få dem vurderet.