Hells Angels opsiger lejemål i klubhus

Da rockerklubben Hells Angels MC har opsagt lejemålet i sit klubhus i Nyborg, er opholdsforbuddet i huset på Langelandsvej blevet ophævet.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

– Idet dette lejemål er opsagt og fraflyttet af Hells Angels MC og ikke længere tjener som tilholdssted for gruppen, er der ikke grundlag for at opretholde opholdsforbuddet her, lyder det i pressemeddelelsen.

På Petersmindevej i Odense er opholdsforbuddet blevet forlænget til 8. august.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Arkivfoto.

– Baggrunden for forlængelsen er, at Fyns Politi vurderer situationen som uændret, skriver politiet.

Også Nordjyllands Politi, Østjyllands Politi og Københavns Politi har torsdag forlænget opholdsforbud på i alt fem adresser, som menes at være opholdssteder for bandegrupperinger.

I Nordjylland gælder det Hells Angels’ klubhus i Nørresundby. I Østjylland er der tale om Hells Angels’ klubhuse i Lystrup og Randers.

I København er det klubhuset i København NV og Kastrup. Københavns Politi oplyser ikke, hvem klubhusene tilhører.

– Det er vores vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker- og bandemiljø. Derfor forlænger vi lukningen af de to tilholdssteder, skriver kredsen på det sociale medie X.

I alle kredsene gælder det forlængede forbud frem til 8. august.

En mand er blevet kørt over af en lastbil på motorvejen og afgået ved døden. Chaufføren kunne ikke nå at standse. Læs den historie her.