Glyptoteket: Sidste chance for særudstilling

Foto: Pixabay.com

Det er ved at være sidste udkald, hvis du kunne tænke dig at opleve Glyptotekets anmelderroste særudstilling.

Snart lukker Glyptotekets anmelderroste særudstilling. Den har været tilgængelig i over 10 måneder, men nu lakker udstillingen altså mod enden.

Det drejer sig om særudstillingen, ‘Efter naturen’, som åbnede dørene for besøgende den 12. oktober. Udstllingen tager udgangspunkt i forfatter Josefine Klougart og dykker ned i menneskets forhold til naturen set gennem kunstens prisme.

Her er det landskabsmalerier, der er at finde i udstillingen i Glyptoteket, hvor Josefine Klougarts tekster går i dialog med malerierne i en sanselig facon.

Udstillingsdesignet er skabt af scenograf Vand Stensgaard, hvor hensigten er at udforske kunstens skønhed og forsvinden i vores moderne virkelighed.

Blandt andet har Berlingske rost særudstillingen til skyerne og kaldt den pragtfuld. Her nævner mediet samtidig, at der er al mulig grund til at tage med på rundvisning gennem et lille århundredes billedkunst og litteratur.

Glyptoteket lukker officelt dørene for udstillingen søndag den 18. august, så du kan stadig nå at se den endnu.

Du kan læse mere om særudstillingen her.

Hollywoodskuespiller mener, at branchen er blevet alt for politisk korrekte. Hun argumenterer for, at der mangler ærlighed og integritet i filmbranchen.