Gæsterne skulle selv betale til royalt bryllup

Illustrationsfoto.

Det norske kongehus har netop afholdt bryllup. Den norske prinsesse fik sin shaman, men brylluppet var ikke uden bump på vejen.

Havde gæsterne til brylluppet mellem den norske prinsesse Märtha Louise og shamanen Durek Verrett regnet med royal pragt, ventede der dem en fæl skuffelse.

Brylluppet blev nemlig en dyr fornøjelse – især hvis tørsten skulle melde sig i løbet af brylluppet.

Märtha Louise og Durek Verrett havde nemlig sat sig for, at de inviterede skulle have den helt store pengepung med, hvis de ville have kolde forfriskninger.

Det skriver Se og Hør.

Det forløb således, at gæsterne til lørdagens royale bryllup ved indtjek på hotellet fik tildelt fem drinksbilletter hver. Dette gjaldt både til fredagsfesten og selve bryllupsmiddagen dagen efter.

Var man således ekstra tørstig og samtidig løbet tør for drinksbilletter, skulle man betale for de yderligere drikke.

Brylluppet blev afholdt på Hotel Union i Geiranger i Norge, og gæsterne fiskede i gennemsnittet op med knap 32.000 norske kroner.

En drink stod nemlig til at koste 225 norske kroner. Hertil skulle der også lægges bryllupsgaver og alkohol oven i hatten.

Märtha Louise og Durek Verrett har dannet par siden 2019, og efter vielsen tilkendegav den norske prinsesse til Hello Magazine, at kærligheden til den selverklærede shaman har sejret mod alle odds og er for evigt.

Ægteparret tillod kun det britiske magasin Hello Magazine og Netflix at filme fra brylluppet, men offentligheden får også indblik i det semi-royale bryllup.

Netflix udkommer nemlig snart med en dokumentar om parret.

En royal, der ikke forlanger penge af nogen, er Kronprins Christian. Han skal nemlig arbejde i Afrika.