Forsvundet teenagepige fundet i skov

En 18-årig kvinde, der var forsvundet fra sit hjem søndag formiddag, er netop blevet fundet i et skovområde, meddeler politiet. Af hensyn til fundet har Presse-fotos.dk fjernet pigens navn og billede

Siden søndag har der pågået en massiv eftersøgning af en 18-årig kvinde fra Videbæk, efter hun forlod sit hjem i nedtryk tilstand.

Hendes meget bekymrede far har blandt andet udtalt, at det er et sandt mareridt, som familien går igennem uden vished for deres pige.

Men mandag middag er der endelig gode nyheder i sagen, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på det sociale medie X.

‘Den 18-årige kvinde, der i går forlod sit hjem i Videbæk, er fundet i live i et skovområde i Silkeborg,’ meddeler politikredsen.

På nuværende tidspunkt er der intet, der tyder på, at den unge kvinde har været udsat for en forbrydelse, men pigen er fundet stærkt nedkølet.

Politiet takker alle, der har været med til at lede efter hende.

Det var søndag omkring klokken 10.20, at den unge kvinde forlod sit hjem og tog busrute 124 fra Videbæk mod Silkeborg.

Søndag ved 12-tiden stod hun af bussen tæt på Lunden, som er et naturområde ved Silkeborg.

“Vi havde en masse ude, som har ledt fra klokken 19 til 02 i nat. Vi er så selv gået videre for at se, om vi kunne finde hende,” fortalte faren i den forbindelse.

Familien og politiet har løbende været i kontakt. Politiet har blandt andet brugt hunde under eftersøgningen af pigen.

En anden mand er i dag blevet kendt skyldig i et voldsomt drab på i en gågade nytårsmorgen. Manden begik drabet, mens han var på udgang fra fængslet.