Forældre dræbt i trafikken: Nu er der nyt i sagen

Den resterende familie til to børn fra Randers, der på tragisk vis mistede deres forældre i en bilulykke den 26. juli, har indsamlet og doneret en stor erstatning til de efterladte børn.

Den 26. juli kørte en 56-årig mand ind i en anden bil og slog to unge mennesker ihjel. Manden, som allerede var frakendt førerretten, kørte brutalt ind i det unge par, og gjorde derved to små børn forældreløse.

De efterladte har på tragisk vis mistet deres kære på pludselig vis, og efterladt resten af familien i stor sorg. Moren til den ene af de dræbte, Marianne Bang Jensen, fortæller til TV2 Østjylland at det er en forfærdelig situation, som de ikke ville ønske for nogen.

“Men vi i familierne er helt enige om, at børnene bliver i familien eller nærmeste omgangskreds og ikke skal skilles ad. Vi er en stor familie og hjælper hinanden, og vi har det godt sammen”, lyder det fra moren til dræbte mand.

(artiklen fortsætter efter billedet)

Kæmper for børnene

De to familier skal nu til at finde ind i en ny hverdag, hvor de skal have gjort det nemmest muligt for de to forældreløse børn. Familierne har derfor startet en indsamling, så familie og pårørende kunne spæde lidt til, og måske gøre en lille forskel for de to børn der nu mangler det vigtigste.

Indsamlingen gik bedre end forventet, og har drevet noget mere om sig end de lige havde forventet, fortæller Mikkel Bang Jensen, bror til afdøde og onkel til de to børn. Han fortæller til TV2 Østjylland at donationen har rundet de 200.000 kroner. I skrivende stund er indsamlingen på vej mod 250.000 kroner.

Mikkel Bang Jensen forklarer at donationen forhåbentligt kan give børnene nogle gode oplevelser og minder, nu hvor de kommer til at mangle det allervigtigste.

Indsamlingen er torsdag blev omdannet til en erhvervsbox på Mobilepay, og der er oprettet en forening i børnenes navn. Her kan man donere et valgfrit beløb på nummer 27241. 

Her kan du læse om selve hændelsen.